GM corner

Tässä nurkkauksessa saavat neidit tuta ja papat kehuja!

Ainakin keväisin jaettavan GM Avardin metsästykseen jaetaan asialliset ohjeet tällä palstalla. Jollet koe olevasi meritoitunut kentällä etkä kentän ulkopuolella, seuraa tarkasti mitä Managerilla on sanottavaa - ja sitähän tunnetusti piisaa.

"Tärkeintä ei ole liike, vaan asenne"!

-------------

31.12.2006, GM

Vuosi on päättymässä ja Karjut tarpovat uudessa sarjassa. Vastus on nyt ollut mitä sattuu, mutta jokunen voittokin on syksyn aikana tullut. 

Olen vuodattanut vuoksenne verta, hikeä ja kyyneliä sekä lähes 10 kg laardia! Nyt on teidän lapsukaisten vuoro! Jospa vaikka heti maanantaina menisitte isin kanssa vetämään muutaman vedon levyltä, niin joku teistä tekee kevään aikana maalinkin.

Onnea kevät kauteen (sitä näillä näytöillä tarvitaan) ja liikettä niveliin. Tähtäimessä Kanada 2008!

-------------

11.3.2006, GM

Vuosi on vaihtunut, mutta näkyy vain karjujen tahko kiertävän aivan yhtä hitaasti kuin syksylläkin.

NYT alkaa olla viimeisten näyttöjen aika! Ensi kaudeksi tarvitaan laitureita, jotka pysyvät omassa laidassaan, senttereitä, jotka osaavat luistella ja pakkeja, jotka ovat siivota omia nurkkia. Maalivahtien varusteita ei tästä voi enää leventää, joten nyt tarvitaan joku torjuntaliikekin. Asenne on ollut kuin pyhäkoulupojilla.

Piiskaa itsesi peli- ja laulukuntoon 17.3.2006 !

Palkintoja jaetaan ja sopimuksia kirjoitellaan 12.5.2006, kun on ensin käyty tarkistamassa, miten isot pojat pelaavat.

-------------

17.11.2005, GM

Manageri on raatanut yötä päivää pitkin Tellusta pelaajien perässä katastrofaalisen toisen kotiottelun jälkeen. Asennepelaajien metsästys alkoi samoin tein Espoon yöstä. Mukana hääri aamuun asti Papa-Doc woodoo-perinteitä kunnioittaen. Espoon yöstä löytyi jässiköitä joiden sormet olivat taikinaa ja aivot alatoopia, joten tarkemmille terveystarkastuksille ei ollut tarvetta. Vaikkei Papa-Docilla ole ruutia ranteissa, niin kravatista äijä lähtee kuin Lapuan poikapaineissa konsanaan.

Täältä Belgiasta löytyy karjuasennetta enemmän, mutta luistelutaitoa vähemmän. Metsästys jatkuu! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Bryssel.

-------------

23.10.2005, GM

Pataan otettu ensimmäisestä pelistä ja osa kehtaa hakea etelästä gigolorusketusta! Ensi perjantain pelissä olen paikalla, ja jos pelistä aikoo olla poissa, ei lupalapuksi kelpaakaan enää äidin allekirjoittama ruutuvihkosta repäisty sivu. Ja meno jäällä tulee muuttumaan - minä kerron suunnan ja te määräätte vauhdin.